![]() |
![]() |
|
|
| Welcome Guest ( Log In | Register ) | Resend Validation Email |
![]() |
![]() |
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Survivor |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: December 18, 2008 06:38 pm
|
||||||||||
|
Какво мислите за тазгодишният Сървайвър, кой ще спечели според вас ?
-------------------- No sig. :D
|
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: December 19, 2008 10:30 am
|
||||||||||
|
Тазгодишният Сървайвър мисля че добре се получи.Лично на мен ми беше много интересно и все още е интересно.Неделя е финалът.Днес ще видим коя от трите жени-Силвия,Галя или Янита ще отиде на финала.Мисля че от трите най-много заслужава Силвия да е на финал и ще са Ники,Спас и Силвия...Мисля че Спас ще спечели,но...имаше още хора,които трябваше да са на финала-Силвия Радулова,Филип,Жени и Здравко,но по една или друга ги няма вече..Е аз подкрепям Спас. и мисля че той ще е победителят
-------------------- ![]() |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: December 20, 2008 05:02 pm
|
||||||||||
|
Сървайвара се получи добре.По-реалистичен беше от Биг Брадър където всичко беше някак изкуствено и нагласено.Аз съм за Ники тъй като е истинска машина с невероятно добра психика . Да си на 40г. и да можеш да биеш хорица кат Спас тряя си много як.
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: December 20, 2008 10:07 pm
|
||||||||||
|
Мммм да....има и промяна в правилата,включват се и зрителите,мисля че ще е доста интересно утре
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: December 21, 2008 09:35 am
|
||||||||||
|
Това е поредното шоу което се осра според мен.Всички в момент се опитват да те накарат да гласуваш и вместо хората да пуснат СМС за българската коледа , пускат СМСи за Сървайвър и за Биг Брадър.
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |