![]() |
![]() |
|
|
| Welcome Guest ( Log In | Register ) | Resend Validation Email |
![]() |
![]() |
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Вицове |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: December 18, 2008 04:01 pm
|
||||||||||
|
Пускайте вицове тука
При доктора: - Докторе, боли ме главата. - И мен ме боли. - И сърцето нещо ме пробожда. - И мен. - Нещо и със стомаха не ми е наред. - И на мен също. Пауза. - Знаeте ли, докторе, ще отида при друг доктор... - Почакайте! Идвам с Вас! -- Той я гледаше с копнеж, слюнките му течаха докато гледаше бронзовата й кожа, а крачетата й - той толкова силно ги желаеше. Би я облизал цялата и би я изял. Но тя не отвръщаше на чувствата му, кокошката на грил беше мъртва отдавна... -- Мъж нахълтва в дома си и крещи на жена си: - Всичко знам! Къде е той?! Жената: - Не знам! Мъжът се обръща към сина си: - Синко, помогни ми да намерим негодника! Синът поглежда под леглото: - Чичо Васко, да си видял някъде негодника? -------------------- No sig. :D
|
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: December 23, 2008 06:12 pm
|
||||||||||
|
1 януари , бележка :
" Честита Нова Година " П.С - "Зелевия сок е в хладилника ." П.с 2 - " Хладилника е в кухнята ... " Видял бележката Боян и се чуди : - Довред де а нкухнята къде е ....... Син на мафиотски бос пише писмо до Дядо коледа : "Мили Дядо Коледа , ако ти е мил животът на скъпата ти майчица .............." 4-годишният син на програмист пита баща си : - Тате , татее , как Дядо Коледа носи толкова много подаръци Б - С Win Zip , дете мое , с Win Zip |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |